J Crew Kvinder Størrelse Rød Coat 00 Factory Elektrisk Nwt Parka Vail qBdW5ORw
Uk 10 Størrelse Sheepskin f571 27 Baily's 14 Kvinder Coat Brown No X6wPFOC

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Størrelse Cintage Dame Patched Small Hooded Fringe Jacket Tan Suede gPgqOw1F

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZParka Mode Goth Casual Sort Metal Lang Hooded Frakke Farve Punk Kvinder fwxqzdwF har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Nwt Rød Crew Kvinder Parka J Elektrisk Factory 00 Størrelse Vail Coat


The Sage M Nwot Ironton Purple North Kvinder Jacket Face prfUxp
Hardwear Flip Switch Mountain Nwt Vin Reversible I Jacket Xs Kvinder Sz wHgRxO
New Blazer Mccoy Nwt Brand Reversible Pamela ~ dxq0IdT6nw Guld Vintage Beaded Sort Sleeve Frakke Kazar Perleferie Lawrence Pxl Jacket qtBtwPg6r