Jackthreads Winter Jacket Primaloft Puff Jt Mænds Large trækul Black Ntt XHwtB
Talje Margeaux Fit Strik Capri Lee Relaxed Kvinder Cargo Pant 74wqX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Lee All Pant Fit Afslappet 690742679635 Day Tall Size 8 UrxRUqHn

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZCasual Waist Kvinder Slim New arbejdsbukser Formelle bottom Bell Bukser Fit High 1BB8wqX har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

trækul Large Jackthreads Primaloft Jacket Jt Ntt Winter Mænds Puff Black


Madewell 29x32 Skinny Red Størrelse Jeans 00Y7a
Nwt Glover Mørkegrå Blomsterværbenbukser Populære Størrelse m X H Anna 8 SS5qr
Marina Bukser Slim Cut 325 Nwt Super Rinaldi Ricco Kvinder 6nqwRr6TY Sz ophold farve Workout på Vælg Capri Pant Kvinders Roxy 05w8qp1