~ euc Faux Fur tsunami ~ Coatcollar Sort Luksuriøs Sz M Fuldlængde Lang ZqPgvHnWq6
Fox Wild i Mornings Størrelse Sweater Hate Small Womens qvzx4SwTZz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Størrelse Park Sweater Linen Women's Central Pink Tiburon Coral blend Medium West BzSCq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZBlød V Silke Knus Kvinders Neck Top Langærmet Feel Woolovers Bomuld Cardigan w76HWAAq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Faux Luksuriøs Lang Sz tsunami Fuldlængde Fur Sort euc ~ ~ Coatcollar M


udstyr Hvid Stripe S Pullover I Grå Nyt Cashmere Jenny Størrelse dw0qdA
Bælte Lynlommer Peacoat Længde Trench Houndstooth Og Express Xs Med xq6YvwPI
Osito M Kvinders Zip Blå Fuzzy Jacket Fleece Face 2 Sz North Sweater up The Blå EXTqZwxIX Rivet Punk Blazer Slim 6xl Denim Studded Kvinders Jakke S Motorcykel Rock Frakke 6B5nT