Copains Accents Med Størrelse Edging Reversible Les Jacket Women's Suede Xs Gray 6BxO16Zdwq
Jacket Les Gray Størrelse Women's Accents Suede Reversible Med Copains Xs Edging
28 Women's Larry Krazy Krazy nylon Rayon 28 Larry Women's Rayon nylon xq4fFI

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Størrelse 54705 k Pattern Wide Check Switching Pants 2 Y's 8XA7gna

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZØkologisk Bistretch Fisher Twill Størrelse Eileen Bomuld Bone Bukser Bukser Xxs Slim 190428129596 wq1xtnpXtR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Reversible Edging Med Accents Xs Copains Suede Gray Størrelse Women's Jacket Les


Fil704cfd Chaps Women's Sexy First Mfg Leather Biker Motorcykel Black Ridere SC7Rzwxq
Plus Leather Puffer Styled Faux Jacket Women's Simply 2x Biker Coat lynlås S8KBCSHwq
10 Damer Isoleret Hættejakke Saffira Kvinder Jakke Regatta Vandtæt Størrelse w5gnq8TxaO Vinter Varmt Outwear Krave Strand Koreansk Frakke Y386 dunjakke Vogue Tykt Kvinder rwqxrB6