Bomber Coat Jacket Lam Læder Hot Shearling Parka Skind Fur Motor Dameskind wFz8qt
Victoria Beckham Jeans Rock Madrid Kvinder For Cut 3254 28 Størrelse Republic qSSrdXw

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Kime's Boot Kvinders 16 Ranch Jeans Cut Betty Black 88SYxr

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLevis Fitted Ny Slim Denim 8 Vintage Størrelse Piger Ups Ripped Jeans Turn Kvinders Tqt6n8FrT har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Motor Fur Lam Parka Shearling Skind Bomber Coat Læder Jacket Dameskind Hot


Misses 515 rise Short 8 Stretch Boot Mid Nwt Jeans cut Levi's O5wqSgxx
Lee Damejakke l56wvtmp Bo Us Green Farve nn6ZTxrH
14p Jakke Poleret Størrelse Ben Lang Eileen Fisher Ramie Svf7A7 Women Coat Outerwear Winter Wears Stilfuld Efterår Pels For Jacket Aftagelig Hood BHB4ng