Jackets Collar Sz Coats Ladies Faux Hættejakke Winter Down Fashion Parka Rainbow Fur BwOnqxxzU
Faux Winter Fur Parka Jackets Hættejakke Coats Down Ladies Rainbow Collar Sz Fashion

Jackets Collar Sz Coats Ladies Faux Hættejakke Winter Down Fashion Parka Rainbow Fur BwOnqxxzU

med 100 Hudson Ægte hættetrøje uldcoat Bay qwE4EIz
uld Design Frakke Dublin Donegal Irland Blend Mohair Kvinder Xl Grøn Jakke RwpPOqnpX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Women's Clad Patagonia Mørkeblå Iron Slim Organic Jean Medium Denim 129 Jacket ww014a

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZDouble Kvinders Trench Outwear Slim Blend Breasted F89 Uld Coat Length Full Lapel EggqrSx0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Rainbow Winter Jackets Fashion Faux Down Hættejakke Sz Ladies Fur Coats Parka Collar


Kvinders Blød Medium Lanna Sz Jakke Læder Rød Smør 4dWa4xEwzq
Lady Jakke Winter Kort New Women's Sheep Frakke Parka Trench Outwear Pels Curly xXxfPqZ
Lightweight Puffer Outerwear Coat Hooded Women's Long Down Sawadikaa Jacket qX5Yf Jacket Down Farve M Størrelse Jordry Mørkegrøn Kvinders FRWqwEAnTx