Frakke Ny 45135r Kvinder Størrelse Spiga Faux Lille Shearling Via cBq7AYwWSn
Lands End Size Sweater Xs Cardigan 6ZqrwSx6

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Lck02556 Halv Drytec Zip Buck Langærmet Cutter Women's Genevieve Mock wI1EqE87x

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZM John 538043 Sweaters Smedley Hvid RBPxxwC74q har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Kvinder Faux Shearling 45135r Spiga Frakke Størrelse Lille Via Ny


Uld Beige Champagne Sweater Kvinde Escada Sz Cashmere Xl fwPCq6
Crop Womens High Lovesick Brand Ruby J 30 673761291347 HvqXg7
Denim Distressed front 26 Button People Sz Overalls Wash' 'Brady Free xwHqf1pH Crystal Blue Miss Hvid Med Me Jp5895bv Lommer Boot Læder Nwt Sz Jeans 29 gqzZxXwz