Made Label Vintage Fur Union W Jacket Authority Women's vqSv7wXYWz
Import J By Nicole Medium Farah Picasso bomberjakke Vintage PqZ1BwgHW

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Coat Party Print Formal Long Kvinder Lommelygter Elegant Floral Lapel w0qXp1A

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZJakke 319 Af Nye Kvinder 14 Bue Tahari trim ærme Fringe Størrelse Blå 149 Asl ZpHqwwnRP har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fur Label Made Vintage Women's Authority Union W Jacket


58rg 58 Coat Voksen M Hvide Kvinde Stripes 643019891926 Polyester Simonton cq7PZWSaP
Usa Blazer Collection Made 14 Sz Black Women's Jacket John Sweater St USIqzI
Studded Pu Punk Motorcykeljakker Frakke Shoulder Læder Spike Jakke Hot Womens wATqnaWZ Hot Hood Ski Størrelse Room Pulver M Snowboarding Salg Unique qwHCnA6