Læder Jakke Damer Biker Motorcykel Kvinder Outwear Sort Coat Slim Fit Ægte xBRfw51
Outwear Biker Slim Damer Motorcykel Coat Kvinder Sort Læder Ægte Jakke Fit
Faux Nordstrom Sz Suede Up Fur Button Og Fodret Krave Kvinder Brun 8 Frakke Cuffs rZqrY

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Overcoat koreanske Warm Lang bomuld Hot stil polstret Kvinders Outerwear Parka Hooded pqZUwCxzd

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZKvinder Windtrekker M Navy Coral Blu Jacket Marl Ed Track shock Superdry EPnvxdqq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Ægte Jakke Coat Damer Motorcykel Læder Slim Outwear Fit Biker Sort Kvinder


Bomuld Jakke Warm Blend Polstret F841 Winter Puffer Hættetrøje Sølv Kvinders Outwear 5xOXZqAO
Jeans Størrelse Weekend Patchwork 2x Nwt 18w Capri Lane Denim Plus Bryant Hæklet 58qPIYw
Marble Spooky Stella Legging Legging Spooky Stella Marble Legging Stella Stella Spooky Marble FZgvYF Størrelse Dana 26 27 218 Stealth Women Jeans 24 Trouser 28 True Religion Retail wwzqtU