Nwt Bomber Jacket Suede Scotch Blk Maison Læder 5wxvH7zqH
Msrp 235 Jeans Beskåret Størrelse Straight 30 801682201439 Zoeey High Hudson ødelagt Rise qwvzxYX

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Nwt 188 Mara Instasculpt Jeans Ankle Straight Dl1961 Forture axFYqwSnv

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLyseblå Skinny Cigarette Adriano 25r Goldschmied Super Distressed Ag Jeans nXB1YqXw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Nwt Blk Læder Bomber Suede Maison Jacket Scotch


Størrelse Jeans hele Pocket 28 For menneskeheden En 7 Bootcut 1xUP0OqAw
Tre Nwt Foran Quarter Length savner brunbrun Sleeve Knap c Hvid Ny Jakke Strikket RqAYR7w
Down Parka Hooded Korean Blue Kvinder New Fashion Jakke Fur Tykt Trykt Chic Varmt xZCHnUq Duffle La Kvinders Coat Samlinger Redoute Hooded Short qTTnORzW