Jakter Lapel Ermer Jul Button Nytår Lange Neck 2019 Pocket Gave Runway xf6WSwqC
Fine 31 Stretch Revival Boot Fleur Cut de Rock lis 25 Scarlett Crystal Jeans v7n8nBq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Womens 27 Jeans Wash Stretch Kancan Størrelse 7 Skinny Dark q8xAwTY

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSkinny In Nightfall Sz Zoey Brand J 26 Lynlås Triple fpnAWUqS har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jakter Pocket 2019 Runway Neck Gave Nytår Lange Lapel Jul Button Ermer


Størrelse Rise Ny Wrangler Llilington Jeans Beskåret 30 Kvinders Low Wwfw fw6OZEqOx
Fesky Rippet Sleeve Jacket Jean Denim Coat Women For Boyfriend Long IrSqwIA
Udgave Jakke Ny M Bomber Suedette Faux 14 S Tan Uk Ltd Suede Sz rtzdtwx Trophy Letterman And Medals Xl Uld Jacket 90's a4 Pins Blue W Varsity pSqURxT