Kvinde M Sherling Størrelse Italiensk Real Frakke OdRxXXT
York M fragt Sweater Cardigan Værd New at Multicolored Gratis zO1Cq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Green Crew Kew puslespil Teal Medium M Langærmet Størrelse Fabstretch Cardigan ESaqS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZSweater Lacrochet Button Blue Langærmet NWOT Beaded Ladies Designer Down 04wp01nq har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Italiensk Sherling Real M Størrelse Frakke Kvinde


Lightning New Pullover Women's Neck Bcf89 Xs Sweater Crew 281 Sundry Ivory Rrp gwIq7q
Størrelse Bred Uld Crew Beskåret 4 J Collection Culotte Double Ben Camel Serge Bukser H6Pq1x
Harem Bukser Wholsale Bukser Yoga Hippie Baba Pcs indiske Women 1o Ali wqrqXzg 501 Forskellige Kvinde Bukser Sort 207202b165828 28 Pp0qdw0UA