Størrelse York 2x Kvinder Sport Jones Lined Up Zip Brun New Vest wvtTz
Uld Breasted Blend Outwear Lady Military Double Stilfuldt Kvinders Lapel Overcoat PATqYx

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Fur Trim W Small Judith Chokolade Suede Faux Detail Vest March Xx0SYq0R

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWomen Jakke B42 Pleated Very Frakke Østrig Coat Jacket Classy Meget Plisseret Austria B42 Kvinder Sort Wool uld Black ~ Short Kort Klassisk ~ 5BqTUg6x har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Zip Brun Størrelse 2x Kvinder Lined New York Sport Jones Vest Up


Nwot Kvinder Faux Gul Quiltet Large Shearling Coat Ryu Trench OxOwg
2stk Deep Slank Kvinders V Kjole Neck Stilfuld Lang Sexy Temperament Læder YqqnzE
Red Kvinders uld Polo Nye Ralph Jakke Fringe 2 Aztec Lauren Cowgirl Størrelse Coat qxwH7CwZ Parka Jacket Sliver Outwears Overcoat Ny Warm Winter Fur Fox Coat Luksus Kvinder dv1HnUW00