X Xl Nfl Denim Large Jakke Ny Jaguar Jacksonville 285400016 Levis Trucker Sz RqCwpwz0
Sweater Tight High 100cm Fitted Fluffy With 42 Turtleneck Angora L 42” Fuzzy 8ZnwavYz

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sweater Navy Newport Pony Lauren Cableknit Red Nwt Turtleneck Dame Ralph wqIYFR6

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Z'juillard' M Ganni Jumper Gorgeous Størrelse Orange EHaAwqc7x4 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Jakke Large Sz Nfl Jaguar Denim Ny X Jacksonville Trucker Xl 285400016 Levis


Preview Bolero Chiffon 60442 Cardigan 40 k Størrelse PU0gZUBzq
Teddy Størrelse 10 Jacket Missguided Coat Blok Farve C4qwtda
Long Trench Ladies Fur Uld Mid Tøj Outwear Slim Winter Collar Jakke Coat SSrIR Foder Warm Slim Jakker D644 Chic Collar Kvinders Fit Fur Coats Furry Pu Læder 0nqgY