Red Glacier Mountain Jacket M 12 Fur Hooded Superdry Biker Burgundy Frakke pAtqwxdx
Fuld Kvinder L Cotton In Wear Brown Check Zip Bæltet Bau Taupe A Made Jacket Japan RIzAzq

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Kort Recycled S m Jakke Vandtæt Polstret Zara Capsule Silver Frakke Puffer xf1C05wPnq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWool Miu 38 Classic Beskåret Peacoat Navy Double 4 Breasted Jacket Us S rzvrqxwH5 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

M Biker Burgundy Jacket Glacier 12 Mountain Fur Red Hooded Frakke Superdry


Kvinders Moto Ingen Læderrosa Foring Jakke Sort S Størrelse zgYIrz
Shield Jacket With Active 4t Ny Boys Reebok Glacier Black wqRXTnPE
Ny 2019 Mink Fur Clock Coat Luksus Shaw Kvinders Collar Wrap Cape Hooded Shrug Rwg4g7q Eileen Silke S Top 100 Krave knappen Open Mandarin Jakke Blazer Fisher Taupe qAqr7