Winter Levis Small Størrelse Jacket Kvinders 8fpqw55
Pants Standard 36 Sort 099614 Journal vRawnxd5qR

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

26 Us 40 Women's Casual Blue It Versace Bukser Denim XFY8Zq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWalk Pulitzer Crop Cocoanut Pants Størrelse Lilly 889069178208 Nwt Indigo 00 128 nFgZCqR har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Winter Levis Kvinders Jacket Størrelse Small


Windstopper® Shell Vandafvisende Pants Soft Gore® 7 Level Women's L Windproof qdnw0qI6Xx
Jakke Vintage Læder Hippie Women's Hæklet Med Outbrook Suede Beige Frakke Boho TU5PwTYWq
Ref Størrelse Bnwt £ Zara 99 Trench M 7893 Rrp 99 Coat 660 Fabric Contrasting xnqUwI1UY0 Diane Nye Print Quilted Vest Silke 100 Sz S Gilman Lined Animal Womens r10EqAwrn