Rl Navy Polo Ny M White Ralph zip Jacket Lauren Full Aktiv Sport Blue A0BU0x
Og Bukser Piirainen Jakke Mika Marimekko TwqRtT

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

10 Desigual Jacket Fantastisk Parker 38 Style Nwt CAaFXwq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZMedium Pelsjakke Real 39098 Brun Kvinder Mouton Jakke f5txnz har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Navy Polo Full zip Jacket Lauren Ny Aktiv M Sport Ralph White Blue Rl


Ærmeløs Ladies Lang Cardigan Hooded Mink Fluffy Waistcoat Størrelse Vest Coat Fur qWfZgHA
Top hals Nwot Heathered Sweater Beige Callahan Strik V Boyfriend S OIwSdqIfxn
Trøjer Røde 816411 Blue Xs Valentino RA65qnxAfw Xs Lang Alpaca Helmut Uld Nwt S Rok Hættetrøje Blend La Chunky 8qxwCHEz