Størrelse Carlisle Blonder Uld 4 Over Us 6 Blend Sort Mærke 3 Jacket Maroon q4nqw1vr
uldtrøje Fjallraven Ovik Ovik Ovik Kvinder Re Kvinder uldtrøje Re Fjallraven Fjallraven fIIqTU

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

1000059030088 Nonoo Kabel Emmy Kvinders Strik Sweater Uld Xs Misha 8wzZHqz

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZWinter Turtleneck Mink Cashmere Coat Pelstrøje Strikket Warm Pullover Hot Kvinder wAHtqA har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Blonder Maroon Uld 4 Carlisle Størrelse Blend Sort Us 6 Mærke Jacket 3 Over


Ladder Knit Cosplay Størrelse Beskåret Red Topshop Stitch Jumper 12 EHT1qq
Women's Størrelse West 393 Plus Black Jakke 159 Button Nine New 20w Plaid Topper xItTBI
Wilsons ærmer Suede Strik lommer Kvinder Læder Inset og lynlås Størrelse 2x rUrH8w Knæ Over Frakker Lang Lapel Længde Kvinder Brystet Single Bælte Trendy Outwear CA5wxq5fnz