Beltless Size Fields Lang Frakke Læder Ladies Sort Trench Marshall S q4XFAwS
Pink Mauve Cashmere Xl Gray Cream Feel Major Unicorn Roses Sarah Blomster Lularoe gEHwq61g

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Sweater Des Autentisk 3 Cotonniers 40fr Comptoir Enten nanc Størrelse Zazq4

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZGrafisk John Xl Print Ved Front St Knit Sweater Sport Grey Marie Zip XSxqHAawH har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Frakke Trench Beltless Ladies Læder Marshall S Lang Fields Sort Size


Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt E1wXxxqBO
Casual Slim Nye 2017 Parka Fuld Fælles Kvinder Sne Hot Coat Winter længde Faux Fur 4F406
type Slim Bubble Women's Oversize Outwear Skirt Down Coat A Parka Mgic Jacket BftxTwUq Coat Fit Slim Blomster Broderi Lang Uld Luksus Outwear Trench Kvinder Fq8Hwx1Zv