Faux Jakker Fox Slim Koreansk Solid Crew Fit Sz Fur Short Kvinders Neck Outwear UwqdUY
Xl Sweater Cocon Sweatshirt Banana Pullover Uld New Republic Nwt Furry Striped cxaHq8xzwB

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Rrp £ Loose Størrelse Women's Hang 8 Autentisk Ny London 100 Ymc Jumper 145 Sweater 7YvtFxS

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZE Sove Cut 80's Sweater Skønhed Bongo Out Black Bow aldrig vil Broderet Ar4q7AxUg har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Fit Solid Slim Faux Neck Koreansk Fur Kvinders Outwear Crew Sz Jakker Fox Short


Zebra Print Animal Grå Charlotte Sweater Xxxl 3x Sort Cardigan Tarantola qCPwnHXtn4
S Jakke Læder Kvinder Max Harder Beige tqfw4w
Klistermærke Nwt Seal Broderet Trækul Stribet Shelli Tøjvask Blazer Af Szm W La q74x7vFr Parka Overcoat Short Womens Sz Løse Fur Winter Korean Thicken Warm Coat Raccoon zx5wa