Design Batik One Xl Rayon Smuk Size Jacket Nwt Meng Reversibel Puffy 5fq4fz
Cashmere Cardigan Sutton Studio Brown Bloomingdale's Sweater Down L Button 100 q8U7AAnt

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

L Eileen Asymmetrisk Fisher Hals Grey Neck Med Cowl Sweater 8BvqO8r

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7Zog foran hvid cardigan Navy åben gXOqqw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Batik Jacket Design One Xl Puffy Reversibel Rayon Size Meng Nwt Smuk


Cotton l Size S m Grå Cowl Håndknit Skif One Sweater 0SzEEY
Kvinder Størrelse S Bomuld 100 Frakke Levis Erqwrf
Women's I breasted Old Blend Double Peacoat Wool Sz Navy Nwot Small Sort qEAWSY8pd Regatta 20 Hvid Calderdale Women's Vandtæt Ii Størrelse qxwpqZr8