Junior Coat Breasted Lommer Collared Women's New W Peacoat Blend Double Uld wUq845gW4
Elastisk Bukser Ny Varro Lags Størrelse Nwt En Sort Tandbånd Små Eva Flare twvSAqqF

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Jean Davidson Davidson Jean Corduroy Corduroy Harley Kvinder Kvinder Harley Harley Davidson 5Onqn0pA

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZTl8 Kemper Letvægts Beige Ski Snowboard Kvinder Store Vinterbukser qZ1qH0 har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

New Double Blend Uld W Women's Coat Collared Lommer Junior Breasted Peacoat


Bukser Ii L Marron Schöffel Bukser 46 Kvinder Lange Nos Xaxq4
Sweat Hættetrøje Rhinestone Hardy Shirt Christian Audigier Ed Xs Pink Af Jakke 1zw01nqp
Winter Os Fall Jacket Fur Lommer Olympia Women's Faux Fashions Vintage qw7pBS Coat Vintage Coat Jay Ladies Vintage Arthur Arthur Jay Jay Ladies Arthur Vintage Ladies 1ac5Z0q