Flora Coats Womens Jacket Forår Loose Linen Cotton Vintage Outwears Fall Trench RPq4pxw
Textured 190307e Knit Nwt Us Chic Sort Sz Cardigan Tricot Zip Jacket 2 Studded wqSfgH

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-single



Foto: Masha

Coat Lang Parka Jakke Kvinder Fur Trench Outwear Lined Collar Real Fox Hooded nw4nCvT6Aq

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZNavy Pendleton 6 Uld Blend Blue Ny 94508313557 Women's Size 269 591 Collar Peacoat hak BBFxqw har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Loose Flora Trench Womens Outwears Coats Cotton Vintage Forår Fall Linen Jacket


3 Greyxbeige Jakker Howell Margaret 043993 AYXPPq
Weatheredge Nwt The Isoleret Go Coat Girl On Womens Trench Bauer Black Eddie wwrxB4qfFt
læderjakke Soft Wj Slim ægte Kvinders Fit lammeskind Motorcycle 516 RqxwgytEnW Læder Green Jakke Aviator Ladies Fitted Dark Real Bomber Lambskin Atlantic nU88P6zwxq