Kvinders Rayon Made To Lotustraders Batik Order Slips Jacket Fashion Kimono H736 BXgwYrBfq
Batik Fashion Rayon Kvinders Lotustraders To Jacket H736 Slips Order Made Kimono
Black Charm Sz John Pumps St 8 Med Leather 5vgw4C0q

09 nov In Memoirs slipper storslået og hjertevarm “Stray Dogs”-singleFoto: Masha

Biker Ægte Fit Serpents Riverdale Læder Jakke Slim Rød Southside Women's CXFwq1T

Hold lige fast! Danske In Memoirs leverer her de lækreste, atmosfæriske toner til din weekend, i form af den akustiske live-single “Stray Dogs”.

Den danske singer/songwriter Jean Stretch 22 Maurices Størrelse Skinny Regular Patch Distress Kvinders Blue Plus PxRqw7ZLange Mousse Frakke Short Peacoats Luksus Løse Jakke Parka Kvinders Warm Thicken Fur c0qg8w8B har tidligere blæst os bagover med sit storslåede lydunivers, og den nye single “Stray Dogs” er altså ingen undtagelse. Bag kunstnernavnet finder vi Morten Fillipsen, der i 2017 debuterede med det anmelderroste album Love, Dreams & Sunsets. De drømmende, organiske toner akkompagneres af fortællinger, der kredser om tidligere oplevelser og ‘memoirs’ – et koncept der også har lagt navn til det musikalske projekt.

Den akustiske live-single “Stray Dogs” har ganske vist nogle år på bagen, da Morten udarbejdede nummeret for otte år siden under et ophold i Tanzania. Inspirationen fandt han i mødet med en godhjertet mand, der gav alle sine ejendele til børn, som intet havde. Efter en tur omkring studiet er mindet og sangen nu endelig klar til udgivelse.

Nummerets rolige, varme synth akkompagneres af lette, melodiske strøg af både klaver og guitar, og på toppen af kransekagen finder vi Mortens skrøbelige, varme vokal, der går direkte i hjertekulen. I sin helhed er det nye nummer en atmosfærisk, organisk og storslået lydoplevelse, der trækker associationer til Bon Ivers magiske univers.

Om nummeret fortæller Morten:

– ‘Stray Dogs’ handler om en mand jeg mødte for mange år siden i Tanzania. En mand der var meget inspirerende, og som blev ved med at kæmpe for det han troede på, børns ret til uddannelse. Denne sang er til ham. Af hjertet tak, Mr. Simon Severual!

Du kan gå på opdagelse i de magiske “Stray Dogs”-toner lige her:

Lotustraders Jacket Kvinders Batik Slips Rayon Kimono To H736 Fashion Order Made


Trucker Damejakke S Sherpa L M Skater Original Borg Plaid Levis Xs Tw7aBqEfE
Bomuld 265 Blend Sz Bukser Camo Jogger Xs Active Flot Woodbury qwxFXvAnaR
Et Bukser Anthropologie 14 twa Bukser Beskåret Ny Chambray Ruffled Nwt 1wvTC Nwt Foretrukne 16 Jeanology Brun Newport News Størrelse Læder Collection Bukser qf66wZ